Захоплення заручників у Монреалі виявилося розіграшем

Читать на русском
Захоплення заручників у штаб-квартирі компанії Ubisoft у канадському Монреалі виявилося розіграшем, який був організований людиною, що знаходилася всередині будівлі.
Фото: JOËL LEMAY / AGENCE QMI

Захоплення заручників у штаб-квартирі компанії Ubisoft у канадському Монреалі виявилося розіграшем, який був організований людиною, що знаходилася всередині будівлі.

Про це повідомляє видання Journal de Montreal.

Зазначається, що правоохоронці отримали дзвінок зсередини будівлі, під час якого їм розповіли про захоплення заручників. У відповідь на це, поліція почала евакуацію людей з прилеглих будівель, а квартал закрили для перехожих.

Силовики навіть розпочали проведення спецоперації з порятунку заручників, до підготовки якої залучили спецпризначенців.

Однак, як виявилося згодом, інформація про захоплення заручників не підтвердилася – правоохоронці перевірили будівлю, але жодних ознак злочину вони там не знайшли. У поліції повідомили про відсутність загроз для життя і здоров’я людей.

Попри це, квартал і досі знаходиться під посиленою охороною. Почалася евакуація людей, які провели кілька годин на даху будівлі.

Нагадаємо, раніше канадські правоохоронці повідомили, що в будівлі компанії Ubisoft, яка займається розробкою комп’ютерних ігор, у канадському Монреалі ймовірно захопили заручників.

Також ми писали, що європейські правоохоронці провели масштабну спецоперацію проти торгівлі людьми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: