Італія планує запровадити локдаун на свята

Читать на русском
Італійський уряд планує запровадити 8-денний загальнонаціональний жорсткий карантин на період зимових свят для запобігання поширення коронавірусу.
Фото з відкритих джерел

Італійський уряд планує запровадити 8-денний загальнонаціональний жорсткий карантин на період зимових свят для запобігання поширення коронавірусу.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє The Local.

Зазначається, що з 24 по 27 грудня та з 31 грудня по 3 січня на всій території країни діятимуть карантинні обмеження найвищого «червоного» рівня.

Це означає, що у переддень Різдва, на Різдво та після нього, а також у новорічний період в Італії ймовірно відбудеться закриття усіх другорядних магазинів, а також ресторанів і барів, заборону на поїздки всередині регіонів та між ними.

Людям буде дозволено залишати домівки лише з важливих причин, таких як робота, відвідування лікаря або купівля предметів першої необхідності.

Водночас, в уряді Італії цю інформацію поки не підтвердили. Деталі мають з'явитися в офіційному повідомленні прем'єр-міністра Італії Джузеппе Конте, яке очікується вже найближчим часом.

Нагадаємо, раніше через несприятливу епідемічну ситуацію із коронавірусом у Латвії до 11 січня подовжили режим надзвичайної ситуації.

Також ми писали, що Німеччина подовжила локдаун до 10 січня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: