На Новий рік у Туреччині запровадять чотириденний локдаун

Читать на русском
У Туреччині через коронавірус введуть комендантську годину із забороною виходу з дому. Така заборона діятиме з вечора 31 грудня до ранку 4 січня.
Фото: Getty Images

У Туреччині через коронавірус введуть комендантську годину із забороною виходу з дому. Така заборона діятиме з вечора 31 грудня до ранку 4 січня.

Про це заявив президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган, пише «Укрінформ».

«Комендантська година буде запроваджена безперервно з 21.00 четверга, 31 грудня, до 05.00 понеділка, 4 січня», – сказав президент.

Він пояснив введення цього обмеження запобіганням скупченню людей у новорічний період та поширенню коронавірусу. Ердоган зазначив, що із посиленням обмежень, епідемія почала зменшуватися.

Зараз у Туреччині діє комендантська година з 21.00 вечора до 05.00 ранку кожного дня в будні та з 21.00 п’ятниці до 05.00 понеділка на вихідних. Такі обмеження були вжиті два тижні тому для запобігання поширенню коронавірусу та зменшення кількості нових інфікованих.

За останню добу в країні було виявлено майже 27 тисяч нових випадків інфікування коронавірусом, померли 218 осіб, одужали понад 22,2 тисячі. В активній фазі хвороби перебуває 5103 особи.

Нагадаємо, на півдні Туреччини зафіксували рекордні опади, урагани і шторми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: