Ситуація на Донбасі: 4 обстріли, втрат немає

Читать на русском
У районі проведення ООС на Донбасі в п'ятницю, 18 грудня, бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню. Однак ситуація на Донбасі залишається контрольованою.

У районі проведення ООС на Донбасі в п'ятницю, 18 грудня, бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню. Однак ситуація на Донбасі залишається контрольованою.

Про це повідомляє пресцентр командування ООС.

Так, поблизу Водяного окупанти відкривали вогонь із мінометів 120-го калібру. Там же збройні формування Росії дистанційного мінували позиції ООС. Так, використавши ПКМ-1, окупанти кинули у бік українських позицій 12 заборонених мін ПОМ-2

«Підтримка» Донбасу від Путіна: як зміниться ситуація в ОРДЛО найближчим часомЕксперт вважає, що такими заявами Кремль подає сигнал про нарощування військової присутності на Донбасі.

Крім того, ворожі обстріли були зафіксовані неподалік Авдіївки. Окупанти застосували ручний протитанковий гранатомет, а також підстовбурний гранатомет.

Водночас на всіх інших ділянках лінії розмежування ситуація залишається спокійною.

«Постріли окупантів були неприцільними та не мали загрози життю наших воїнів, тому вогонь вони не відкривали. Серед наших захисників бойових втрат і поранень немає», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Україна в ТКГ запропонувала наступні кроки «Паризького саміту».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: