Бойовики тричі порушили перемир'я на Донбасі – штаб ООС

Читать на русском
Сьогодні в зоні ООС РФ та її найманці тричі порушили режим припинення вогню. Однак ситуація на Донбасі залишається контрольованою.

Сьогодні в зоні ООС РФ та її найманці тричі порушили режим припинення вогню. Однак ситуація на Донбасі залишається контрольованою.

Про це повідомляє пресцентр командування ООС.

«Противник вдруге за декілька тижнів у тому ж напрямку здійснив застосування артилерійських систем великих калібрів у поєднанні з мінометним вогнем», - йдеться в повідомленні.

Так, бойовики відкривали вогонь по українських позиціях поблизу Водяного починаючи з ночі. Окупанти застосовували міномети 82-го калібру, гранатомети різних систем.

Вранці поблизу Водяного бойовики використовували важке озброєння - артилерійські системи 122-го калібру, 120-ти та 82-х міліметрові міномети.

Ще один обстріл Водяного був здійснений із ворожих гранатометів. На всіх інших ділянках лінії розмежування ситуація залишається спокійною.

«Постріли окупантів були неприцільними і не несли загрози життю наших воїнів, тому вогонь вони не відкривали. Серед наших захисників бойових втрат та поранень немає», - йдеться в повідомленні.

Раніше президент РФ Володимир Путін запевнив, що Росія «нарощуватиме підтримку» Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: