«Право на владу»: підсумки 2020 року

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у токшоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії підбиватимуть підсумки 2020 року.

Темою сьогоднішнього останнього у цьому році прямого ефіру токшоу «Право на владу» о 21.45 на каналі «1+1» буде «Прощавай, 2020-й!». Складний, несподіваний, сповнений потрясінь рік минає і залишає нас у зовсім іншому, незвичному для нас, світі.

З яким багажем Україна увійде в 2021? Які події і як саме відгукнуться нам у майбутньому? До яких викликів та загроз слід бути готовими? Чи почне Україна виходити з кризи? Які політичні сюрпризи та економічні катаклізми чекають на нас? Все це ведуча програми Наталія Мосейчук обговорюватиме з гостями студії.

До дискусії запрошені: голова Верховної ради Дмитро Разумков, голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко, співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов, голова партії «Голос» Кіра Рудик, лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця, співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» Юрій Бойко, головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина, головний редактор сайту Цензор.нет Юрій Бутусов, гендиректор інформагентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко, журналіст Дмитро Гордон.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

В останньому ефірі сезону також відбудеться фінал премії «Найкраща медична сестра року».

Нагадаємо, «Слово і діло» розбиралося, на що витрачатимуть кошти Держбюджету-2021 та яка частка з державних грошей піде на оборону, освіту, медицину.

Також ми подивились, в яких містах України буде ялинка і масові заходи, а де святкування пройде скромно та без гулянь.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: