8 тисяч для ФОП: заявку подали вже майже 134 тисячі осіб

Читать на русском
В Україні за два дня заяви на отримання 8 тисяч гривень від держави подали близько 134 тисяч підприємців.
фото УНІАН

В Україні за два дня через онлайн-сервіс «Дія» подали заяви на отримання 8 тисяч гривень від держави близько 134 тисяч підприємців.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр-міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в своєму Telegram в середу, 16 грудня.

Фінансова допомога ФОПам: як отримати 8 тисяч гривеньХто може претендувати на обіцяні президентом Зеленським виплати під час карантину та як їх отримати.

«Статистика отримання заяв на виплати ФОП і співробітникам 8 000 гривень на сьогоднішній ранок: всього на 7:00 - 133 874 успішних заявок», - написав Федоров.

За його словами, через мобільний додаток «Дія» подано 108 545 заяв, через портал - 25 329.

Нагадаємо, з 14 грудня держава почала приймати заявки від ФОП на отримання 8 тисяч гривень одноразової допомоги малому бізнесу через карантинні обмеження у січні.

Наймані працівники та ФОП, діяльність яких підпадає під заборону в період посиленого карантину в січні, можуть подати заявку до 31 грудня.

Відзначимо, закони про підтримку бізнесу на період карантину, що передбачають виплату 8 тисяч гривень для ФОП, списання і відстрочку погашення податкового боргу набули чинності в Україні з 10 грудня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: