Російські хакери зламали Міністерство внутрішньої безпеки США – ЗМІ

Читать на русском
Группа хакерів, яка стоїть за останньою великою кібератакою на урядові організації США, отримала доступ до внутрішніх комунікацій Міністерства внутрішньої безпеки Сполучених Штатів.
Ілюстративне фото з відкритих джерел

Группа хакерів, яка ймовірно працює на російський уряд, та яка стоїть за останньою великою кібератакою на урядові організації США, отримала доступ до внутрішніх комунікацій Міністерства внутрішньої безпеки Сполучених Штатів.

Про це повідомляє The Washington Post.

Зазначається, що кібератака на Міністерство внутрішньої безпеки сталася в рамках великої акції зі зламу урядових організацій США.

«Міністерство національної безпеки США додалося до списку відомих наразі мішеней багатомісячної й дуже складної цифрової шпигунської операції росіян, шкода від якої залишається невизначеною, але, за оцінками експертів, вважається суттєвою», - йдеться у повідомленні.

Експерти також припустили, що характер атак вказує на те, що зловмисники були націлені на особливо важливі цілі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що невідомі хакери здійснили кібератаку на Міністерство фінансів США та Національне управління з телекомунікацій і інформації Міністерства торгівлі Сполучених Штатів.

Пізніше стало відомо, що за нею стоїть група підконтрольних Росії хакерів, яка відома серед приватних охоронних фірм під назвою APT29 або Cozy Bear. Саме вона вчинила кібератаку на Державний департамент і Білий дім під час президентства Барака Обами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: