На Шулявському шляхопроводі перекритий рух, працюють рятувальники

Читать на русском

Рух на Шулявському шляхопроводі, де впали три опори освітлення, перекритий в обох напрямках та працюють рятувальники і відповідальні служби.
фото КМДА

Рух на Шулявському шляхопроводі, де впали три опори освітлення, перекритий в обох напрямках та працюють рятувальники і відповідальні служби.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Мер столиці Віталій Кличко також відреагував на ситуацію та пообіцяв, що правоохоронці оперативно встановлять причину інциденту.

«Друзі! Щодо ситуації, що трапилася на Шулявському шляхопроводі. Замовник будівництва - КП «Дирекція будівництва шляхо-транспортних споруд міста Києва» - звернувся із заявою до поліції. Також звернувся до правоохоронних органів і я. Зараз експерти та оперативно-слідча група на місці встановлюють причини падіння опор. Та обстежують інші опори на мосту. Однозначно головна відповідальність - на генеральному підряднику, який відповідає за якість робіт. Я переконаний, що правоохоронні органи повинні оперативно встановити причини інциденту. Винні мають понести кримінальну відповідальність!», - повідомив мер у Telegram.

Як змінювалася вартість реконструкції Шулявського мосту в КиєвіВже втретє зростає кошторис масштабної реконструкції Шулявського шляхопроводу. Після експертизи вартість нового мосту перебільшить 1,5 млрд грн.

Нагадаємо, вперше обвал на Шулявському мосту стався в лютому 2017 року. Тоді мер Віталій Кличко заявив, що «міст втомився».

Відзначимо, сьогодні на Шулявському мосту впали три стовпи лінії електроопори. У зв'язку з цим обмежено рух, чотири тролейбуси змінять маршрут.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: