У Києві під Радою протестують підприємці

Читать на русском

Протести під ВР у Києві.  Підприємці вимагають скасувати заборони на діяльність під час локдауну з 8 по 24 січня 2021 року.
Фото - Нацполіція.

У вівторок, 15 грудня, у Києві під парламентом проходить акція протесту. Нацполіція та Нацгвардія працюють у посиленому режимі.

Як повідомляє пресслужба поліції, біля ВР та інших органів державної влади в центрі столиці заплановано проведення масових заходів.

Протестують представники руху SaveФОП. Вони вимагають скасування заборони на підприємницьку діяльність під час введення жорстких карантинних обмежень з 8 по 24 січня 2021 року.

«Аби не допустити жодних правопорушень та забезпечити мирне проведення акцій, правоохоронці посилили заходи безпеки в урядовому кварталі. Представники поліції діалогу та інших профільних служб проводять з учасниками акції превентивну, профілактично-роз’яснювальну роботу задля дотримання мітингувальниками вимог чинного законодавства та попереджають про недопустимість будь яких правопорушень», - повідомили у поліції.

Також водіїв попередили про можливі затори у центрі Києва.

Нагадаємо, 15 грудня, Верховна рада на засіданні розгляне у другому читанні законопроект про державний бюджет країни на 2021 рік.

У першому читанні за документ нардепи проголосували 5 листопада.

Як відомо, це останній пленарний тиждень парламенту цього року. Наступного разу депутати, швидше за все, зберуться у кінці січня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: