Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
Верховна рада на засіданні розгляне у другому читанні законопроект про державний бюджет-2021, питання НАПКА і особливого статусу Донбасу.
Фото - «Слово і діло».

У вівторок, 15 грудня, Верховна рада на засіданні розгляне у другому читанні законопроект про державний бюджет країни на 2021 рік.

Крім бюджету, парламентарі планують прийняти законопроекти, необхідні для відновлення повноважень Національного агентства з питань запобігання корупції.

Також Рада розгляне законопроєкт щодо продовження дії закону «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей» до 31 грудня 2021 року.

Нагадаємо, учора парламентський комітет з питань бюджету затвердив проєкт державного бюджету на 2021 рік. За нього в першому читанні нардепи проголосували 5 листопада.

Раніше перший заступник глави комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк заявив, що Раді вистачить голосів, щоб 15 грудня ухвалити держбюджет на наступний рік у другому читанні.

Як відомо, це останній пленарний тиждень парламенту цього року. Наступного разу депутати, швидше за все, зберуться у кінці січня.

За що фракції і групи готові голосувати, а також про що говорили на Погоджувальній раді, розібралося «Слово і діло».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: