Масковий режим: за тиждень українцям виписали штрафів майже на пів мільйона

Читать на русском
В Україні за тиждень було складено 14 тисяч протоколів за порушення маскового режиму. Загальна сума штрафів склала 465 тис. грн.
фото з відкритих джерел

В Україні за тиждень поліція склала 14 тисяч адміністративних протоколів за порушення маскового режиму. До бюджету було сплачено майже пів мільйона гривень штрафів.

Такі дані озвучили в Нацполіції під час селекторної наради за участю президента Володимира Зеленського, передає пресслужба ОПУ.

Жорсткий карантин у січні: повний список обмеженьКабмін оприлюднив список обмежень, які будуть діяти в Україні на період жорсткого карантину з 8 по 24 січня.

«У Національній поліції України повідомили, що за тиждень було складено 14 тис. протоколів за порушення маскового режиму в громадських місцях, до бюджету сплачено 465 тис. грн штрафів», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 6 листопада Верховна рада ухвалила законопроєкт, що передбачає запровадження штрафу від 170 до 255 грн за неносіння маски в громадських місцях і транспорті. Володимир Зеленський підписав закон про штрафи 19 листопада.

Як відомо, загальний карантин в Україні Кабмін продовжив до кінця зими. Крім того, в січні очікується посилення карантинних обмежень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: