У Баку оголосили про початок обміну полоненими з Єреваном

Читать на русском
Азербайджан та Вірменія 14 грудня розпочали обмін полоненими та заручниками, який відбуватиметься за формулою всіх на всіх.
фото UGAR AMRULLAYEV

Азербайджан і Вірменія почали обмін полоненими і заручниками, який буде проходити за формулою «всіх на всіх».

Про це заявила Держкомісія Азербайджану у справах військовополонених, заручників і зниклих безвісти громадян в понеділок, 14 грудня.

Загострення в Карабасі: Баку повідомив про проведення АТОМіноборони і Служба держбезпеки Азербайджану звинуватили вірменських військових в провокаціях. Тому Баку довелося почати АТО в одному з районів Карабаху.

«В результаті переговорів, проведених за участю міжнародних організацій і командування миротворчих сил Росії, досягнута домовленість про обмін з вірменською стороною полоненими і заручниками за принципом «всіх на всіх», і 14 грудня поточного року почалося взаємне повернення полонених і заручників», - сказано в повідомленні.

Як повідомляється, до Баку літаком вже доставили Шахбаза Гулієва і Дільгама Аскерова, що знаходилися в полоні Вірменії з 2014 року.

У відомстві запевнили, що азербайджанська сторона і надалі буде виконувати взяті на себе зобов'язання щодо обміну полоненими, заручниками і тілами загиблих.

Нагадаємо, після війни в Нагірному Карабасі Азербайджан і Вірменія домовилися повністю припинити вогонь і обмінятися полоненими й тілами загиблих.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: