У штабі ООС зафіксували п'ять ворожих обстрілів

Читать на русском
Протягом доби, 13 грудня, в районі проведення ООС на Донбасі бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.
фото з відкритих джерел

Протягом поточної доби, 13 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Річниця «нормандського» саміту: як виконуються домовленості щодо ДонбасуРік тому лідери нормандської четвірки провели зустріч в Парижі. Як виконуються домовленості – на інфографіці.

«З початку поточної доби, 13 грудня, зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ», - повідомили в пресцентрі.

Так, поблизу Південного ворог застосував проти українських воїнів міномети 82-го калібру. З гранатометів різних систем бойовики стріляли неподалік Водяного, поблизу Донецька російсько-окупаційні війська задіяли проти ЗСУ автоматичні станкові гранатомети.

У штабі ООС уточнили, що провокаційні дії окупанта не несли загрози для життя і здоров'я українських захисників, тому вогонь вони не відкривали. Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає.

Також про порушення режиму припинення вогню збройними формуваннями РФ повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Нагадаємо, раніше в штабі ООС повідомляли про 6 обстрілів і поранених серед бійців ООС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: