Омбудсмен звільнила свого представника на Донбасі через бійку в кафе

Читать на русском
Денісова звільнила  з посади представника з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павла Лисянського після інциденту у Святогорську.
Фото з відкритих джерел.

Уповноважена Верховної ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що звільнила з посади представника з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павла Лисянського після інциденту у Святогорську.

Про це вона написала у Telegram.

«Службова перевірка щодо інциденту, який стався 5 грудня 2020 року між представником з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павлом Лисянським та працівником готельного комплексу «Монарх», розташованого у місті Святогірськ – проведена. Відсьогодні його звільнено з посади», - написала вона.

Нагадаємо, службову перевірку щодо Павла Лисянського призначили після появи у мережі відео бійки Лисянського з охоронцем готельного комплексу у місті Святогірськ. ЗМІ повідомляли, що Лисянський нібито в нетверезому стані відмовився покинути ресторан.

У липні 2018 року Лисянський був призначений на посаду представника Уповноваженого з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: