ОБСЄ повідомила про зменшення кількості порушень на Донбасі

Читать на русском
У Донецькій області місія зафіксувала 13 порушень режиму припинення вогню, включаючи 4 вибухи невизначеного походження в північному напрямку від Широкино.

ОБСЄ зафіксувала 13 порушень режиму припинення вогню на Донбасі в п'ятницю 11 грудня. За попередній звітний період в області зафіксовано 284 таких порушення.

Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ.

У Донецькій області місія зафіксувала 13 порушень режиму припинення вогню, включаючи 4 вибухи невизначеного походження в північному напрямку від Широкино.

Річниця «нормандського» саміту: як виконуються домовленості щодо ДонбасуРік тому лідери нормандської четвірки провели зустріч в Парижі. Як виконуються домовленості – на інфографіці.

У Луганській області СММ не зафіксувала жодного порушення режиму припинення вогню. У попередній звітний період в області зафіксовано 6 таких порушень.

Після засідання Тристоронньої контактної групи 22 липня, на якому було досягнуто домовленості про додаткові заходи щодо посилення режиму припинення вогню, починаючи з 00:01 27 липня, СММ ОБСЄ зафіксувала вже 3 617 порушень режиму припинення вогню в Донецькій та Луганській областях.

Нагадаємо, за минулу добу, 12 грудня, на Донбасі проросійські бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. Двоє українських військових отримали поранення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: