У Вінницькій області евакуатор в’їхав у вантажівку, є загиблі

Читать на русском
Біля селища Вороновиця, що у Вінницькій області, зранку 12 грудня сталася ДТП за участю евакуатора та вантажівки, внаслідок якої загинуло дві людини.
Фото: НП

Біля селища Вороновиця, що у Вінницькій області, зранку 12 грудня сталася ДТП за участю евакуатора та вантажівки, внаслідок якої загинуло дві людини.

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

За попередньою інформацією, 28-річний водій лафета, який на причепі перевозив два автомобіля, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою.

Внаслідок аварій водій евакуатора та його 58-річний пасажир загинули на місці події. Водій вантажівки не постраждав.

Причини і обставини аварії встановлюються. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Нагадаємо, 10 грудня біля Індустріального шляхопроводу у Києві водій автомобіля зі служби короткострокової оренди машин на великій швидкості влетів у стовп, внаслідок чого загинуло дві людини.

Також ми писали, що через погіршення погодних умов та ожеледиці на дорогах, в Україні за добу 11 грудня сталося 1 435 дорожньо-транспортних пригод, близько третини з них - в Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: