Смертельна ДТП з таксі в Києві: підозрюваного заарештували

Читать на русском
Смертельна ДТП з таксі в Києві на Окружній дорозі. Суд 14 листопада взяв водія таксі під варту.
скріншот з трансляції UNN

Шевченківський районний суд Києва взяв під варту водія таксі, який в'їхав на автомобілі в зупинку громадського транспорту і збив на смерть двох людей.

Засідання відбулось сьогодні, 14 листопада.

ДТП в Україні: резонансні випадки з наїздом на пішоходівУ Києві лише за жовтень було кілька випадків, коли пішоходи гинули або були травмовані внаслідок ДТП.

«Клопотання про застосування запобіжного заходу до підозрюваного Ломакіна задовольнити. Застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді утримання під вартою», - оголосив рішення головуючий суддя.

Підозрюваний заарештований на два місяці.

Нагадаємо, 13 листопада в Києві на ділянці Кільцевої дороги автомобіль зі знаками служби таксі Uber в'їхав у зупинку громадського транспорту і збив пішоходів: двоє померли, ще двоє - постраждали.

Водієві таксі того ж дня прокуратура столиці повідомила про підозру. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 3 ст. 286 КК України.

Нагадаємо, 31 жовтня обрали запобіжний захід 66-річному водієві Land Rover, який не впорався з керуванням і в'їхав в зупинку транспорту на Майдані. У результаті двоє людей загинули і троє, включно з маленькою дитиною, постраждали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: