ДТП на Кільцевій: нові дані про загиблих

Читать на русском
Через ДТП у Києві на Кільцевій дорозі загинули двоє людей, ще двоє - постраждали. Автомобіль Хюндай в’їхав у зупинку з людьми та врізався в кіоск.
Фото з відкритих джерел.

Через ДТП у Києві на Кільцевій дорозі загинули двоє людей, ще двоє - постраждали. Автомобіль «Хюндай» в’їхав у зупинку з людьми та врізався в кіоск.

«Зараз інформація уточнюється, яким чином автівка вилетіла на тротуар, але можу повідомити, що є двоє померлих: жінка, 41 рік, загинула на місці, інша жінка, 60 років, померла в кареті швидкої допомоги та ще двоє чоловіків доставлені до медичного закладу», - повідомила пресофіцер Святошинського районного управління поліції у місті Києві Тетяна Мельник, пише УНІАН.

ДТП в Україні: резонансні випадки з наїздом на пішоходівУ Києві лише за жовтень було кілька випадків, коли пішоходи гинули або були травмовані внаслідок ДТП.

Згідно з даним поліції, тест драгером на місці трагедії не показав наявність алкоголю в крові водія.

Також заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко написав у Facebook, що для уникнення подібних інцидентів в Україні необхідно встановити чіткі норми роботи водіїв комерційного автотранспорту і ввести заборону на перепрацювання за кермом:

«Шановні народні депутати від усіх фракцій і депутатських груп, давайте в вашому скликання приймемо такий закон і введемо жорсткий контроль за часом роботи водіїв як таксі, так і автобусів, а також і вантажного і спеціального автотранспорту».

Нагадаємо, у п'ятницю, 13 листопада, у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода. Після зіткнення одне з авто влетіло в зупинку громадського транспорту.

«Слово і діло» раніше згадало інші резонансні ДТП, в яких постраждали пішоходи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: