ВАКС призначив засідання у справі директора хімічного заводу

Читать на русском
Антикорупційний суд визначився з датою підготовчого засідання у справі за обвинуваченням одного з керівників державного заводу.
Павлоградський хімзавод

Вищий антикорупційний суд призначив підготовче засідання у кримінальному провадження за обвинувачення комерційного директора «Науково-виробниче об'єднання «Павлоградський хімічний завод» Валерія Кирилова у зловживанні службовим становищем.

Таке рішення 3 грудня ухвалила колегія суддів ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

За версією слідства, Кирилов як комерційний директор «Павлоградського хімічного заводу» зловживав службовим становищем. Як встановили детективи, з метою одержання неправомірної вигоди для ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Зоря», обвинувачений використав своє службове становище всупереч інтересам служби.

На виконання плану він уклав договори поставки вибухових речовин промислового призначення з посередником ТОВ «НВП «Зоря», а не безпосередньо з кінцевими споживачами по заниженним цінам, а не на більш економічно вигідних умовах для заводу. Відвантаження продукції ДП «НВО «ПХЗ» безпосередньо здійснювалося на склади кінцевих споживачів, а не посереднику, що спричинило тяжкі наслідки в сумі 7,06 млн грн.

Нагадаємо, Верховний суд передав до антикорупційного суду справу хімічного заводу. Также ВАКС назначил к рассмотрению дело организатора нанесения убытков УЗ. Ранее суд назначил заседание по делу экс-чиновника Генерального прокурора.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: