Законопроєкти про ринок деревини направлять на перевірку до НАЗК

Читать на русском
Два законопроєкти про ринок деревини хочуть направити до Національного агентства з питань запобігання корупції для антикорупційної експертизи.
фото УНІАН

Комітет ВР з питань екологічної політики та природокористування підтримав альтернативний до основного законопроєкт «Про ринок деревини», при цьому рекомендував головному комітету відправити обидва закони на експертизу до НАЗК.

Про це повідомляє інформаційне управління Апарату ВР.

Вирубка лісів в Україні: як із нею обіцяють боротися політикиОднією з причин паводків на заході України є масштабна вирубка лісу. Слово і діло розібралося, як із нею обіцяє боротися влада.

Йдеться про проєкт закону «Про ринок деревини» №4197 та альтернативний до нього №4197-1.

«Народні депутати підтримали пропозицію голови комітету з питань екологічної політики та природокористування Олега Бондаренко і запропонували рекомендувати комітету з питань економічного розвитку, визначеного головним з розробки законопроектів, звернутися до НАЗК про надання висновків антикорупційної експертизи цих проєктів. За результатами розгляду комітет направив головному комітету висновок, в якому рекомендує внести на розгляд ВР пропозицію про прийняття за основу альтернативного проекту закону (№4197-1)», - сказано в повідомленні.

У парламенті розповіли, що законопроєкт №4197 спрямований на створення ефективної нормативної бази функціонування ринку деревини на засадах поєднання вільної конкуренції і державного регулювання.

Альтернативним законопроєктом №4197-1 пропонується комплексне врегулювання відносин, пов'язаних з купівлею-продажем деревини, а також визначення правових, економічних та організаційних засад функціонування ринку деревини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комітет ВР підтримав запровадження е-лікарняних.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: