Уряд схвалив перепис населення у 2023 році

Читать на русском
Кабінет міністрів встановив термін проведення Всеукраїнського перепису населення в 2023 році. На неї витратять витратять 7,26 млрд гривень.
фото з відкритих джерел

Кабінет міністрів затвердив термін проведення Всеукраїнського перепису населення. Він пройде у 2023 році.

Відповідне розпорядження було ухвалене на засіданні уряду в середу, 9 грудня.

Олег НемчіновМіністр Кабінету Міністрів України
Немчінов у програмі уряду обіцяє провести всеукраїнський перепис населенняСказано 12 червня 2020 р.Статус обіцянки: У процесі

«Погодитися з пропозицією Державної служби статистики щодо проведення в 2023 році Всеукраїнського перепису населення», - йдеться в документі.

За попередніми розрахунками, на підготовку до перепису населення, її проведення і розповсюдження результатів необхідно 7,26 млрд грн.

З них близько 70% становить заробітна плата тимчасового переписного персоналу та нарахування на неї. Для підготовки і проведення перепису населення передбачається залучити понад 98 тисяч тимчасових працівників.

Нагадаємо, в січні 2020 року на той час міністр Кабміну Дмитро Дубілет озвучив дані електронного перепису, згідно з якими чисельність населення України склала 37 млн ​​289 тис. осіб (за станом на 1 грудня 2019 року).

Міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов в інтерв'ю «Слово і діло» розповідав, коли в Україні зможуть провести перепис населення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: