У Кабміні підрахували населення України

Читать на русском
Дубілет заявив, що чисельність населення України склала 37 млн 289 тисяч людей. Перепис від Кабміна.

Кабінет міністрів представив результати оцінки чисельності наявного населення України.

Як повідомили на пресконференції, міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет - чисельність населення України становила 37 млн 289 тисяч людей.

Перепис населення: як проходитиме в Україні, та які країни планують електронний форматНе тільки український Кабмін міркує над тим, щоб провести електронну версію перепису населення. У найближчі два роки Індія, Німеччина, Чехія, Польща, РФ та ще декілька країн планують при переписі об’єднати традиційний спосіб із електронним.

«На жаль, це число не включає людей, які постійно мешкають за кордоном та на окупованих територіях. Це та кількість людей, яка фізично перебуває на території України станом на 1 грудня 2019 року», - заявив він.

Серед них – 20,01 млн жінок та 17,28 млн чоловіків.

Також підрахували, що в Києві живе 3,7 млн людей.

Нагадаємо, у грудні 2019 року, у двох районах - частині Оболонського району Києва та в Пісківській ОТГ Бородянського району району Київської області, відбувся пробний перепис населення.

Раніше міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет повідомив, що Кабміну вдалося підрахувати, скільки людей проживає в Україні. Підрахунки були проведені завдяки використанню комплексної методики.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: