Армія отримала модернізований винищувач

Читать на русском
Українським військовим передали модернізований винищувач МіГ-29. Літак вже прибув зі Львова в місця дислокації підрозділу Повітряних Сил ЗСУ.
ukroboronprom.com.ua

Українським військовим передали модернізований винищувач МіГ-29 до рівня МіГ-29МУ1, який може розвивати підвищену швидкість.

Про це повідомляє пресслужба Укроборонпрому.

День Збройних сил України: що політики обіцяли зробити для арміїДень Збройних сил України відзначається 6 грудня. Слово і діло пропонує подивитися, як політики обіцяють реформувати армію.

Винищувач модернізував «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром». Передача літака пройшла з невеликою затримкою через COVID-19.

Літак вже прибув зі Львова в місця дислокації підрозділу Повітряних Сил ЗСУ.

Винищувач пройшов капітальний ремонт з продовженням ресурсу, отримав більш потужну радіолокаційну станцію, яка дозволяє збільшити на 20% дальність виявлення повітряних цілей.

«МіГ-29МУ1 може розвивати швидкість до 2,5 тис км/год, яку забезпечують два турбореактивні двигуни з форсажною камерою. Крім того, літак оснащений розвиненою системою радіоелектронної боротьби, яка призначена для індивідуального захисту літака від атак ворожих зенітно-ракетних комплексів і літаків», - розповіли в «Укроборонпромі».

Нагадаємо, раніше ЗСУ взяли на озброєння ракетний комплекс Нептун, а також броньовик Дозор-Б.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: