Другий тур місцевих виборів: у Кривому Розі розпочалося голосування

Читать на русском
У Кривому Розі проходить другий тур виборів міського голови, під час якого люди обирають майбутнього очільника міста з-поміж тих кандидатів, які набрали максимум голосів під час першого туру.
Фото: 0564.ua

У Кривому Розі у неділю, 6 грудня, проходить другий тур виборів міського голови, під час якого люди обирають майбутнього очільника міста з-поміж тих кандидатів, які набрали максимум голосів виборців під час першого туру.

Про це повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії.

За посаду міського голови Кривого Рогу у другому турі змагаються кандидат від «Слуги народу» Дмитро Шевчик і представник «Опозиційний платформи - За життя» Костянтин Павлов.

За даними місцевих ЗМІ, о 08:00 в місті відкрилися виборчі дільниці. Голосування вже розпочалося і проходить з дотриманням карантинних заходів.

При цьому на 15 хвилин пізніше відкрилася дільниця №121 553, яка знаходиться у Криворізькому онкодиспансері. На неї не допустили спостерігачів від громадянської мережі ОПОРА.

Нагадаємо, минулої неділі другий тур виборів пройшов у Чернівцях. За результатами голосування, перемогу здобув кандидат від партії «Єдина альтернатива» Роман Клічук.

Аналітики «Слово і діло» також пропонують згадати, хто очолював великі міста України з 2006 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: