Зведення штабу ООС: 9 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу, 3 грудня, на Донбасі зафіксовано дев'ять порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків РФ. Жоден український військовий не постраждав.

За минулу добу, 3 грудня, на Донбасі зафіксовано дев'ять порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків РФ. Жоден український військовий не постраждав.

Про це повідомили в пресслужбі операції Об'єднаних сил.

Поблизу Водяного противник здійснив обстріл позицій з мінометів 120-го калібру та автоматичного гранатомета. Недалеко від цього ж населеного пункту, використовуючи заборонені міни ПОМ-2, ворог чотири рази провів дистанційне мінування місцевості перед позиціями наших військ.

Крім того, окупанти вчинили кілька провокаційних пострілів з ручних протитанкових гранатометів в районі населених пунктів Шуми та Авдіївка, а поблизу Опитного - з підствольного гранатомета.

З початку поточної доби, в ранковий час 4 грудня, російсько-окупаційні війська один раз порушили перемир'я - використовували заборонене важке озброєння, а саме артилерійські системи 122-го калібру і 120-ти мм міномети, здійснивши обстріл наших позицій поблизу населеного пункту Водяне. Українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

Раніше ОБСЄ задокументувала 62 випадки порушення перемир'я на Донбасі.

Також нагадаємо, на Донбасі виявили новітній російський комплекс радіоелектронної боротьби.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: