Україна отримає від Німеччини 70 млн євро на реформи

Читать на русском
Німеччина виділить 70 мільйонів євро Україні на ряд реформ, зокрема, для підвищення енергоефективності.
forbes.net.ua

Німеччина виділить 70 мільйонів євро Україні на ряд реформ, зокрема, для підвищення енергоефективності, сталого економічного розвитку і децентралізації в Україні.

Про це повідомляє Посольство Німеччини в Україні у четвер, 3 грудня.

ЄІБ надасть Україні кредит на енергоефективність громадських будівельУкраїна і Європейський інвестиційний банк уклали угоду про співпрацю, яка передбачає підтримку проектів з енергоефективності громадських будівель.

Рішення про виділення 70 млн євро було прийнято під час переговорів парламентського статс-секретаря в Федеральному міністерстві економічного співробітництва і розвитку Марії Флаксбарт і віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанішиної.

Крім того, представники Німеччини пообіцяли і надалі надавати підтримку регіонам на сході України, що страждають від конфлікту.

«У 2020 році для подолання наслідків пандемії в рамках співпраці для розвитку Німеччина виділила 14,35 мільйона євро. За ці кошти було профінансовано придбання захисних масок і засобів захисту, а малим і середнім підприємствам, які постраждали від пандемії COVID-19, була надана підтримка вигідними кредитами», - нагадали в посольстві.

Нагадаємо, 17 листопада Верховна рада ухвалила закон для завершення реформи децентралізації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: