Більшість мерів згодні із забороною на концерти – Шмигаль

Читать на русском
В Україні близько 90 відсотків мерів і голів ОДА підтримують повну заборону проведення концертів. За установку міської ялинки - 60 відсотків мерів.
фото з відкритих джерел

В Україні близько 90% мерів підтримують повну заборону на проведення концертів. У той же час понад половини висловилися за те, щоб до Нового року встановити міську ялинку.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду в середу, 2 грудня.

«Новорічний» локдаун: чи варто посилювати карантин на святаЖорсткі обмеження у новорічний період підсилять негативні депресивні настрої серед людей й це матиме не тільки економічні наслідки, вважає експерт.

Зокрема, він озвучив результати опитування щодо оптимальних карантинних заходів, яке провів Кабмін серед мерів і голів ОДА.

«Голови міст обласного значення та керівники ОДА спільні в позиції щодо повної заборони або введення часткових обмежень стосовно діяльності святкових ярмарків. Майже 90% опитаних міських голів підтримали повну заборону щодо проведення концертів. Встановлення міської новорічної ялинки з низкою обмежень для відвідування підтримують майже 60% представників органів місцевого самоврядування», - повідомив Шмигаль.

Нагадаємо, за даними опитування соціологів, в Україні підтримують запровадження локдауну на новорічні свята 58% опитаних громадян.

У Кабміні вирішили скасувати карантин «вихідного» дня і повернутися до обмежень «помаранчевої» зони карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: