Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
1 грудня Верховна рада планує розглянути низку проєктів законів про внесення змін до Податкового кодексу, зокрема, спрямованого на підтримку бізнесу в умовах карантину.
Фото - «Слово і діло».

У вівторок, 1 грудня Верховна рада планує розглянути низку проєктів законів про внесення змін до Податкового кодексу, зокрема, спрямованого на підтримку бізнесу в умовах карантину.

Телеканал Рада. Прямий ефірRadaTVchannel

Парламентарі планують включити до порядку денного президентський проєкт закону №4430 про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co V-2.

Заплановано розгляд у другому читанні законопроекту №3039а про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставки податку на додану вартість з окремих операцій на період реалізації Договору між урядом України та урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов'язаної допомоги та інших питань державного боргу.

Нардепи також планують розглянути проект постанови №4262 про утворення Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування причин виникнення у 2020 році масштабних пожеж у Луганській області та дій/бездіяльності Луганського обласного управління ДСНС і Луганської обласної державної адміністрації – військово-цивільної адміністрації щодо вчасного реагування та виникнення та недопущення виникнення подій надзвичайного характеру.

Також у другому читанні планують розгляд проекту закону №3087-д про Бюро економічної безпеки України.

І на порядку денному для повторного розгляду з пропозиціями президента України закон №3014 про електронні комунікації.

Нагадаємо, спікер парламенту Дмитро Разумков напередодні розповів, що проєкт держбюджету-2021 цього тижня не буде розглянуто.

«Слово і діло» також розібралося, що обговорювали на Погоджувальній раді та за що фракції та групи готові голосувати 1-4 грудня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: