У ТКГ відреагували на спроби бойовиків замінувати позиції ООС

Читать на русском
Українська делегація в Тристоронній контактній групі чекає реакції МЗС України на спроби окупантів замінувати позиції українських військових на Донбасі.
фото штаба ООС

Українська делегація в Тристоронній контактній групі вважає, що на спроби окупантів провести мінування позицій українських військових на Донбасі повинні відреагувати в МЗС України.

Про це повідомила пресслужба Української делегації в Тристоронній контактній групі в Telegram-каналі 30 листопада.

«Мирний план» від бойовиків: чи визнала Росія себе стороною конфліктуРосія може бути визнана агресором лише в рамках юридичного поля, а не політичних заяв, вважає експерт.

«Проведення розвідки з використанням БПЛА свідчить про недотримання ворогом домовленостей, досягнутих під час засідання Тристоронньої контактної групи. Про зухвалі та підступні дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців негайно було повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін. Чекаємо також відповідної реакції МЗС України», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 29 листопада в штабі ООС заявили, що ЗСУ зірвали спробу ворожої ДРГ замінувати українські позиції на Донбасі за допомогою БПЛА «Гранат».

На місці відступу ДРГ українські бійці виявили три протипіхотні міни МОН-50, а також касетний контейнер КСФ-1 з мінами ПФМ-1. Також бойовики залишили бронежилети з позивними «Мартін», «Худий» і «Григор».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: