Біткоїни, інвестняні і БЕБ: нардеп розповів, які питання розгляне Рада цього тижня

Читать на русском
Рада на пленарному тижні 1-4 грудня розгляне законопроєкти про підтримку бізнесу, про відновлення декларування, про інвестняні і про Бюро економічної безпеки.
rada.gov.ua

Під час засідання голів парламентських фракцій у понеділок, 30 листопада, нардепи обговорили і затвердили порядок денний Ради на пленарний тиждень 1-4 грудня.

Про це повідомив перший заступник голови комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики, заступник голови фракції «Голос» Ярослав Железняк в своєму Telegram-каналі 30 листопада.

Створення Бюро економічної безпеки: яких результатів очікувати від нового органуНа створення економічного бюро піде до двох років, і сам процес буде супроводжуватися критикою, вважає експерт.

За його словами, до порядку денного ВР включили президентські законопроекти про підтримку бізнесу (№4429-4431), проєкти законів щодо кризи з КСУ (про декларації №4434, НАЗК і закон про Конституційний суд).

Крім того, Рада розгляне в другому читанні законопроект про «інвестиційні няні», а також про Бюро економічної безпеки.

«Вівторок: Закон про біткоїни №3637; Закон про інвестняні (2 чт) №3760. Середа: Бюро економічної безпеки (2 чт) №3087-д. Четвер: Закон про внутрішній водний транспорт (2 чт) №1182-1; Закон про парламентський контроль (2 чт) №4131, Закон про СБУ №3196-д », - написав Железняк.

Нардеп також додав, що можливо на цьому тижні парламент проголосує за призначення нового судді КСУ за квотою від Ради.

Нагадаємо, раніше Железняк повідомив, що ВР не буде розглядати проєкт держбюджету-2021 на пленарному тижні 1-4 грудня. Для голосування парламент може зібратися на позачергове засідання після 7 грудня.

Також повідомлялося, що Рада не змогла призначити суддю КСУ під час голосування 6 листопада.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: