В будівлі столичної Нацакадемії виявили склад зброї

Читать на русском

Співробітники СБУ виявили у Печерському районі столиці схованку з великою кількістю зброї, боєприпасів та вибухівки, яка знаходилася у будівлі президії Національної академії аграрних наук.
Фото: СБУ

Співробітники Служба безпеки України виявили у Печерському районі столиці схованку з великою кількістю зброї, боєприпасів та вибухівки, яка знаходилася у будівлі президії Національної академії аграрних наук.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Зазначається, що під час обшуків у центральному офісі Академії, розташованому поблизу адміністративних будівель органів центральної виконавчої влади, оперативники виявили у підвалі арсенал зброї.

СБУ виявила у центрі Києва схованку зі зброєю та боєприпасами у головному офісі держорганізаціїСлужба безпеки України

Вони ідентифікували та вилучили 4 РПГ, 2 автомати, майже 40 гранат РГД-5 та Ф-1, декілька пістолетів, 2 артилерійські снаряди та велику кількість набоїв до автоматичної зброї.

У спецслужбі також додають, що правоохоронці проводили обшуки у 3-х областях України для отримання додаткових доказів за фактами заволодіння посадовцями майном Національної академії аграрних наук.

Керівництво Академії також підозрюється у легалізації майна, отриманого злочинним шляхом та отриманні хабаря.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України викрили корупційну схему, яку організували колишні та діючі посадовці Державної служби морського та річкового транспорту.

Також ми писали, що СБУ викрила корупційну схему в податковій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: