В СБУ розповіли, кого підозрюють в обстрілі консульства Азербайджану

Читать на русском
До нещодавнього обстрілу консульства Азербайджану в Харкові можуть бути причетні треті країни. Інцидент стався з метою розпалювання міжнаціонального конфлікту.

До нещодавнього обстрілу консульства Азербайджану в Харкові можуть бути причетні треті країни. Інцидент стався з метою розпалювання міжнаціонального конфлікту.

Про це заявив начальник управління СБУ в Харківській області Владислав Абдула, передає пресслужба відомства 9 листопада.

Розглядається версія втручання «третіх сил». У відомстві припускають, що політичні сили, наближені до третіх країн, можуть намагатися «розгойдувати» ситуацію у регіоні.

«Окремі політичні сили регіону, наближені до «третіх» країн, у результаті дзвінкого програшу на місцевих виборах, або можливо за вказівкою емісарів «третіх» країн намагаються зробити «хайп» і розпалити вогонь національної ворожнечі у регіоні», - заявив Абдула.

Нагадаємо, в ніч на 7 листопада консульство Азербайджану в Харкові обстріляли. В результаті були пошкоджені скло та вхідні двері. Постраждалих в результаті стрілянини немає.

Після цього Міністерство закордонних справ Азербайджану звинуватило в цьому вірмен. У МЗС заявили, що азербайджанські правоохоронні органи співпрацюватимуть з українськими для притягнення до відповідальності винних в обстрілі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: