Бойовики не блокують тільки два КПВВ на Донбасі – ДПСУ

Читать на русском
На Донбасі з семи КПВВ щодоби здійснює пропуск громадян тільки Станиця Луганська, а КПВВ Новотроїцьке - двічі на тиждень. Решту блокують бойовики.
dpsu.gov.ua

На Донбасі з семи КПВВ щодоби здійснює пропуск тільки один з них, ще один - двічі на тиждень. На інших окупанти продовжують блокувати дорожні коридори.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, в п'ятницю, 27 листопада.

На КПВВ може з'явитися безкоштовне тестування на коронавірусНа КПВВ на Донбасі планують проводити безкоштовні тести на коронавірус. Громадян будуть тестувати в медпунктах сервісних центрів.

«Фактичний пропуск громадян здійснюється лише в контрольних пунктах в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» - щодоби і «Новотроїцьке», в якому представники окупаційної влади розблоковують рух двічі на тиждень в понеділок і п'ятницю. На інших визначених дорожніх коридорах проросійські озброєні формування продовжують блокування руху людей через лінію розмежування», - повідомили прикордонники.

Як повідомляється, за минулий тиждень співробітники Держприкордонслужби оформили:

  • в КПВВ «Станиця Луганська» на вхід зі тимчасово окупованій території України - 5809 осіб, на вихід - 5648 осіб;
  • в КПВВ «Новотроїцьке» - на виїзд в ВОТУ оформлено 226 громадян та 39 транспортних засобів, на в'їзд - 124 людини і 21 транспортний засіб;

Нагадаємо, на цьому тижні відбулося засідання підгуп в ТКГ. Однак рішення про розблокування роботи КПВВ на Донбасі знову не ухвалили через «не визначену позиції РФ в ТКГ».

Раніше Україна відновила пропуск на всіх семи КПВВ на Донбасі, проте бойовики блокують їх роботу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: