Зведення штабу ООС: 5 обстрілів, постраждалих немає

Читать на русском
Ворожий вогонь був зафіксований в передмісті Авдіївки. Бойовики відкривали вогонь з великокаліберного кулемета, підствольного гранатомета і стрілецької зброї.

Сьогодні на Донбасі збройні формування РФ та її найманці п'ять разів порушували режим припинення вогню. Але ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС в п'ятниці ввечері, 27 листопада.

Ворожий вогонь був зафіксований в передмісті Авдіївки. Бойовики відкривали вогонь з великокаліберного кулемета, підствольного гранатомета і стрілецької зброї.

Вибори на Донбасі: чи виконає Росія усі умови до березняВибори на Донбасі можуть бути передбачені тільки у законі про особливий статус ОРДЛО, а на рівні ТКГ збираються «заморозити» конфлікт, який політично триватиме ще дуже довго, вважає експерт.

У районі населеного пункту Опитне окупанти застосували ручний протитанковий гранатомет, а неподалік Шумів двічі обстрілювали українські позиції з підствольного гранатомета і стрілецької зброї.

Крім того, в районі населеного пункту Водяне російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з великокаліберного кулемета.

У результаті ворожих обстрілів жоден український військовий не постраждав.

Раніше на Донбасі бойовики відкривали вогонь біля Мар'їнки.

Також нагадаємо, ОБСЄ задокументувала 2 випадки порушення режиму тиші на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: