На Донбасі зберігається режим тиші - штаб ООС

Читать на русском
Від початку поточної доби, 23 листопада, на Донбасі не було зафіксовано порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків ОРДЛО.

Від початку поточної доби, 23 листопада, на Донбасі не було зафіксовано порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків ОРДЛО. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

«Українські захисники сумлінно виконують завдання за призначенням і в повному обсязі дотримуються домовленості, які набули чинності 27 липня», - йдеться в повідомленні.

Вибори на Донбасі: чи виконає Росія усі умови до березняВибори на Донбасі можуть бути передбачені тільки у законі про особливий статус ОРДЛО, а на рівні ТКГ збираються «заморозити» конфлікт, який політично триватиме ще дуже довго, вважає експерт.

При цьому наголошується, що жоден український військовий не постраждав.

«У смугах відповідальності наших бригад спостерігається тиша. Водночас військовослужбовці Об'єднаних сил пильності не втрачають і готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки», - повідомляє штаб ООС.

Нагадаємо, на минулому тижні підгрупи ТКГ вже обговорювали питання розблокування роботи КПВВ на Донбасі.

Радник української делегації в Тристоронньої контактній групі Олексій Арестович розкрив ключову ідею плану «Б» щодо Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: