В Україні провели військові навчання з Javelin

Читать на русском
На Миколаївщині на полігоні Широкий лан відбулися навчання,  де використовували безпілотники Bayraktar TB2 і ПТРК Javelin.

На Миколаївщині на полігоні «Широкий лан» відбулися тактичні навчання. На них були задіяні ударні безпілотники Bayraktar TB2 і ПТРК Javelin.

Військовослужбовці продемонстрували проведення навчань батальйонних тактичних груп з бойовою стрільбою у наступі в урбанізованій місцевості, дії малих тактичних груп, завдавання зосередженого ракетно-авіаційного удару тощо. Особливу увагу приділено комплексному застосуванню високоточної зброї, засобів РЕБ, автоматизованих систем управління та іншого сучасного озброєння, пише «АрміяІнформ».

Які міжнародні військові навчання за участі України заплановані на 2020 рікУ квітні мали б розпочатися спільні навчання військових України, Румунії, Великої Британії та Молдови. Під питанням також проведення навчань Сі Бриз – 2020, заплановані на червень-вересень 2020 року.

Ранше ЗСУ провели навчання з установки мінних загороджень.

Нагадаємо, США передали Україні ракети до протитанкових ракетних комплексів Javelin. Ракети передали в рамках контракту, підписаного в грудні 2019 року.

Пізніше у Генштабі повідомили, що військових на Донбасі підсилять комплексами Javelin.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: