Зведення ООС: два порушення перемир'я і один загиблий військовий

Читать на русском
Протягом поточної доби на Донбасі бойовики два рази порушили режим припинення вогню. Через обстріл снайпера окупантів загинув один боєць ЗСУ.
фото з відкритих джерел

Протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики два рази порушили режим припинення вогню. На одному з напрямків працював снайпер.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у вівторок, 24 листопада.

Росія в ТКГ підтримала план бойовиків щодо ДонбасуПредставники Росії в Тристоронній контактній групі вирішили підтримати план дій щодо Донбасу, який запропонували окупанти.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», недалеко від Шумів, російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з гранатомету і стрілецької зброї. На іншому напрямку, в передмісті Авдіївки, працював снайпер.

В результаті пострілу ворожого снайпера отримав вогнепальне поранення військовослужбовець Об'єднаних сил. Врятувати його не вдалося.

Нагадаємо, про загибель українського військового від кулі снайпера стало відомо сьогодні вдень.

Раніше повідомлялося, що президент Володимир Зеленський підписав закон про допуск дізнавачів, слідчих і прокурорів у район стримування збройної агресії РФ в Донецькій і Луганській областях.

Крім того, сьогодні представники Росії в Тристоронній контактній групі вирішили підтримати план дій по Донбасу, який запропонували сепаратисти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: