Бойовики на Донбасі почали призов – розвідка Міноборони

Читать на русском
Бойовики на Донбасі почали призовну кампанію для чоловіків у віці від 18 до 45 років для проходження зборів з резервістами.
фото соцмережі

Бойовики на Донбасі почали призовну кампанію для чоловіків у віці від 18 до 45 років для проходження зборів з резервістами.

Про це повідомили в пресцентрі Міністерства оборони України в п'ятницю, 20 листопада.

Динаміка обстрілів сил ООС: 91 порушення режиму припинення вогню у жовтніУ жовтні внаслідок обстрілів на передовій загинуло двоє українських воїнів і четверо зазнали поранень.

«За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування ЗС РФ активізувало заходи з підтримання у готовності до застосування з’єднань і частин армійських корпусів російсько-окупаційних військ. Цього тижня окупантами розпочато чергову кампанію з призову чоловічого населення віком від 18 до 45 років для проходження зборів з резервістами у період з 23 по 27 листопада», - йдеться в повідомленні.

У Міноборони уточнили, що з метою підготовки резервістів бойовики уточнюють мобілізаційний резерв російсько-окупаційних військ.

Також організовано вручення «військовозобов'язаним» призовних повісток і розгорнуто польові табори на полігонах тимчасово окупованих території в Донецькій і Луганській областях.

Нагадаємо, раніше в Міноборони розповіли про хід проведення призовної кампанії в Україні, яка розпочалася 1 жовтня.

А 19 листопада через обстріл бойовиків був поранений український військовий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: