Ціна нафти зросла до максимуму з березня

Читать на русском
Ціни на нафту марки Brent  24 листопада досягли найвищого рівня з березня. Цьому сприяли новини про вакцину від коронавірусу.
Фото з відкритих джерел.

Ціни на нафту марки Brent 24 листопада досягли найвищого рівня з березня. Цьому сприяли новини про вакцину від коронавірусу та про зміни адміністрації Білого дому.

Як пише Reuters, ф'ючерси на нафту марки Brent на січень зросли на 0,65%, до 46,36 доларів за барель до 10:40 за київським часом, а ціни на нафту марки WTI піднялися на 0,86%, до 43,43 доларів.

Раніше нафта Brent виросла до сесійного максимуму в 46,56 доларів - найвищого рівня з початку березня до того, як Саудівська Аравія почала цінову війну з Росією, що призвело до падіння цін на нафту. Обидва нафтових еталона зросли приблизно на 5% минулого тижня.

Нагадаємо, AstraZeneca заявила, що її вакцина проти COVID-19 продемонструвала 70% ефективність основних випробуваннях і може бути ефективна до 90%.

Також допомагає знизити невизначеність на фінансових ринках те, що президент Дональд Трамп дозволив чиновникам перейти в нову адміністрацію Джо Байдена, надавши своєму суперникові доступ до брифінгів і фінансування, навіть попри те, що він пообіцяв продовжувати зусилля по боротьбі з результатами виборів.

Раніше ціна нафти знизилася після заяви президента США Дональда Трампа про перемогу на виборах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: