Байден призначив керівника своєї адміністрації у Білому домі

Читать на русском
Кандидат на пост президента Сполучених Штатів від Демократичної партії Джо Байден, який переміг на президентських виборах США, призначив керівника своєї адміністрації у Білому домі.
Фото з відкритих джерел

Кандидат на пост президента Сполучених Штатів від Демократичної партії Джо Байден, який переміг на президентських виборах США, призначив керівника своєї адміністрації у Білому домі.

Про це повідомляється на сайті команди Байдена, яка займається підготовкою до передачі влади в країні.

Зазначається, що очільником адміністрації та особистим помічником Байдена став Рон Клайн.

Він також куруватиме виконавчу канцелярію президента та працюватиме над створенням «різноманітної, досвідченої і талановитої команди, щоб допомогти обраному президенту Байдену і віце-президенту Харріс вирішити невідкладні завдання, які стоять перед країною».

Раніше Клайн був радником Байдена, коли він був сенатором, а також коли обіймав посаду віце-президента в адміністрації колишнього американського лідера Барака Обами.

Крім цього, Клайн був координатором уряду США в боротьбі з лихоманкою Ебола.

«Рон був безцінним для мене протягом багатьох років спільної роботи, зокрема коли ми врятували американську економіку від одного з найгірших спадів в нашій історії у 2009 році, а потім подолали катастрофічну надзвичайну ситуацію у галузі громадської охорони здоров’я у 2014», - підкреслив Байден.

Нагадаємо, за попередніми підрахунками, представник демократів та колишній віцепрезидент Сполучених Штатів Америки Джо Байден переміг на виборах президента США - він отримав щонайменше 273 голоси вибірників.

Також ми писали, що демократ вважає ганьбою відмову Трампа визнавати результати виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: