Пікет під Радою: поліція затримала одного з учасників

Читать на русском
Під час акції протесту під Радою правоохоронці затримали одного з учасників мітингу. Його доставили до територіального управління поліції.
t.me/stranaua

Під час акції протесту «SaveФОП» біля Верховної ради столичні правоохоронці затримали одного з учасників мітингу. Його доставили до територіального управління поліції.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва у вівторок, 17 листопада.

Запровадження РРО: як це вплине на роботу малих підприємцівЧерез нав’язування РРО фізичним особам-підприємцям переважна частина малого бізнесу припинить свою діяльність, вважає експерт.

Як повідомляється, учасники мітингу перекрили прохід до Ради, чим заважали депутатам безперешкодно потрапити до будівлі. У цей момент один з учасників акції спробував затіяти з правоохоронцями бійку.

На попередження правоохоронців не порушувати правопорядок учасники акції не реагували. Одного з мітингувальників довелося затримати. Ним виявився 50-річний житель Тернопільської області.

«За протиправні дії біля Верховної ради України поліцейські затримали одного з учасників заходу. Його доставили до територіального управління поліції для з'ясування всіх обставин скоєного», - відзначили в повідомленні.

Нагадаємо, в Україні тривають протести підприємців проти запровадження карантину «вихідного дня».

У вівторок, 17 листопада, в Києві під парламентом підприємці протестують проти РРО. Раніше повідомлялося, що під час акції «SaveФОП» під Радою сталися сутички.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: