Мітингувальники під Радою почали проривати оточення і ламати паркан

Читать на русском
У Києві протестувальники під будівлею Ради спробували прорвати оточення силовиків і потрапити в будівлю парламенту. Люди почали ламати паркан.
фото РБК-Україна

У Києві протестувальники під будівлею Верховної ради спробували прорвати оточення силовиків і потрапити в будівлю парламенту. Пікет почав набирати обертів після провалу голосування за відтермінування РРО.

Як пише РБК-Україна, сутички під Радою посилилися після того, як народні депутати не підтримали законопроект про відтермінування запровадження касових апаратів для ФОП.

Відтермінування РРО: нардепи не підтримали законВідтермінування впровадження РРО. Рада провалила відстрочку касових апаратів для ФОП. У першому читанні проголосували всього 17 нардепів.

Протестувальники спробували прорватися до будівлі Ради, але їх не пропустили силовики. Після загострення ситуації кордон правоохоронців посилили додатковими загонами поліції.

Активісти також вимагають, щоб до них вийшов представник парламенту і пояснив рішення нардепів.

У пресслужбі поліції Києва додали, що мітингувальники почали ламати паркан під будівлею ВР.

«Учасники масових заходів почали ламати паркан, щоб пройти на територію, що охороняється. В результаті виникли короткочасні сутички. Зараз затриманих немає. Інформація про потерпілих уточнюється», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, акція протесту «SaveФОП» триває під будівлею Ради сьогодні з ранку. Мітингувальники вимагають скасування карантину «вихідного дня», а також виступають за відстрочку запровадження обов'язковості РРО.

Раніше вже повідомлялося про сутички між протестувальниками та поліцією та затримання одного з учасників мітингу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: