У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
Минулої доби, 16 листопада, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксоване одне порушення в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід.
Фото - штаб ООС.

Минулої доби, 16 листопада, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксоване одне порушення в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід.

Впродовж дня спостерігалася тиша, проте у вечірній час з тимчасово окупованого селища Пікузи ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї в напрямку Гнутового.

Обмін полоненими: за яких умов можливий прогресОбмін полоненими свідчить зазвичай про те, що між сторонами досягнуті певні домовленості, вважає експерт.

Бойових втрат та поранень серед військовослужбовців Об’єднаних сил не було.

За поточну добу, 17 листопада, у смугах відповідальності наших бригад режим припинення вогню зберігається повною мірою.

Підрозділи Об’єднаних сил готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Нагадаємо, українська делегація в ТКГ закликала провести новий обмін полоненими. Він може відбутися у форматі «всіх на всіх» до 15 грудня 2020 року.

Україна вже передала до ТКГ списки.

Раніше ми писали що обмін заручниками між Україною і ОРДЛО не відбувається вже кілька місяців, оскільки сепаратисти не узгоджують списки.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що обмін полоненими залежить від доступу представників Червоного Хреста до окупованих територій Донецької і Луганської областей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: