Україна на стадії підписання договорів з Pfizer – МОЗ

Читать на русском
Україна вийшла на фінальну стадію підписання договору з американською компанією Pfizer на поставки вакцини від COVID-19.
Фото Слово і діло

Україна вийшла на фінальну стадію підписання договору з американською компанією Pfizer на поставки вакцини від COVID-19.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час політичного ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера» 13 листопада.

Вакцина від коронавірусу: один з виробників заявив про ефективність більш ніж на 90%Компанії Pfizer і BioNTech повідомили про понад 90 відсоткову ефективність вакцини від коронавірусу, яка завершує клінічні випробування.

За його словами, крім Pfizer також ведуться переговори з іншими виробниками вакцини, які проходять завершальний етап клінічних досліджень.

«Крім ініціативи COVAX, до якої ми вже приєднані, ми ведемо переговори і вже фактично на стадії підписання договорів з Pfizer, з іншою американською компанією Moderna, компанією Sinovac, компанією Сінофарм», - сказав Степанов.

Нагадаємо, раніше в компанії Pfizer заявляли, що їх COVID-вакцина показала більше 90% ефективності. Однак також повідомлялося, що вихід на ринок COVID-вакцини від BioNTech і Pfizer відкладається.

А головний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомив, що рішення про дату поставки Україні вакцини від коронавірусу в рамках ініціативи COVAX ухвалять 19 листопада.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: