ВАКС продовжив обов'язки начальниці служби аеропорту «Бориспіль»

Читать на русском
Антикорупційний суд задовольнив клопотання прокурора САП про продовження строку дії процесуальних обов'язків підозрюваної.

Вищий антикорупційний суд продовжив до 12 січня строк дії обов'язків начальниці служби договорів неавіаційної діяльності державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» Олесі Левочко, яку НАБУ і САП підозрюють у зловживанні службовим становищем.

Таке рішення 12 листопада ухвалив слідчий суддя ВАКС, повідомляє пресслужба суду.

«12 листопада слідчий суддя ВАКС частково задовольнив клопотання прокурора та продовжив строк дії процесуальних обов’язків, покладених на начальницю служби договорів неавіаційної діяльності ДП МА «Бориспіль». Обов'язки продовжено до 12 січня включно», – інформують у ВАКС.

Як зазначили в суді, Левочко продовжили дію таких обов'язків: повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними, свідками у цьому кримінальному провадженні, а також визначеними в ухвалі особами.

Як відомо, за версією слідства, Дихне у змові з начальницею служби договорів неавіаційної діяльності аеропорту «Бориспіль» Олесею Левочко зловживав службовим становищем на користь двох компаній, а саме: «Артерія Груп» та «Кофе Бар Плюс». Метою цих зловживань було надання їм переваги в одержанні приміщень в оренду на 3-му поверсі терміналу D аеропорту «Бориспіль» за заниженою вартістю, без конкурсу та в обхід законній процедурі.

За підрахунками органів правопорядку, дії підозрюваних привезли до понад 16,5 млн грн збитків держбюджету та аеропорту «Бориспіль».

Нагадаємо, суд визначив заставу ексгендиректору аеропорту «Бориспіль» Дихне. Нещодавно журналіст «Слово і діло» з'ясував деталі цієї справи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: