Суд обрав запобіжний захід екскерівнику аеропорту «Бориспіль»

Читать на русском
ВАСУ за клопотанням прокурора САП та детективів НАБУ обрав запобіжний захід колишньому керівнику державного підприємства Бориспіль, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем.
Фото з відкритих джерел.

У п'ятницю, 11 вересня, Вищий антикорупційний суд за клопотанням прокурора САП та детективів НАБУ обрав запобіжний захід колишньому керівнику державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль», якого підозрюють у зловживанні службовим становищем.

Слідчий суддя частково задовольнив клопотання та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 5,255 млн гривень.

Строк дії обов’язків до 11 листопада 2020 року.

Раніше НАБУ і САП повідомили про підозру екскерівнику аеропорту «Бориспіль».

За даними слідства, службовці «Борисполя» припинили укладення таких договорів із приватними фірмами лише після отримання у 2019 році рекомендацій НАБУ про усунення причин та умов, що сприяють вчиненню кримінального правопорушення. У відомстві додали, що НАБУ і САП продовжують розслідування інших епізодів у цьому ж аеропорту.

Як стверджують джерела «Слово і діло», про підозру повідомили чинному президенту авіакомпанії МАУ Євгену Дихне.

Нагадаємо, НАБУ повідомило Віталію Жукову про нову підозру. Також Національне бюро повідомило колишньому міністру інфраструктури Володимиру Омеляну про підозру. Раніше чиновникам «Укрзалізниці» вручили підозри за можливі зловживання під час впровадження системи закупівлі квитків на «Бориспільський експрес».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: