На кордоні з Молдовою запрацювали два пункти пропуску

Читать на русском
З 12 листопада відновлено пропуск в двох пунктах на україно-молдовському кордоні Бесараб’яска – Серпневе та Нові Трояни-Чадир-Лунга.
mvs.gov.ua

З четверга, 12 листопада, відновлено пропуск в двох пунктах на україно-молдовському кордоні «Бесараб’яска – Серпневе» та «Нові Трояни-Чадир-Лунга».

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

Словаччина закриє кордон з УкраїноюУряд Словаччини з 9 листопада тимчасово закриє пункти пропуску на кордоні з Україною через коронавірус.

Так, автомобільне сполучення було відновлено сьогодні з 8:00. До цього пункти пропуску були заблоковані з молдавської сторони.

«Про рішення відновити пропускні операції через пункти пропуску «Бесарабьяска», «Чадир-Лунга» Держприкордонслужбі України повідомила Прикордонна поліція Республіки Молдова», - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, Кабмін дозволив відновити роботу всіх пунктів пропуску на кордоні з Молдовою ще наприкінці травня. Однак з молдавської сторони «Бесарабьяска - Серпневе» і «Нові Трояни-Чадир-Лунга» були заблоковані.

Нагадаємо, на цьому тижні Україна відкрила всі сім КПВВ на Донбасі. Однак на сьогодні пропуск здійснюється тільки в одному з них - «Станиця Луганська». Роботу інших блокують бойовики зі свого боку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: