Словаччина закриє кордон з Україною

Читать на русском
Уряд Словаччини з 9 листопада тимчасово закриє пункти пропуску на кордоні з Україною через коронавірус.
dpsu.gov.ua

Уряд Словаччини з 9 листопада тимчасово закриє пункти пропуску на кордоні з Україною через зростання числа хворих коронавірусом.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України в суботу, 7 листопада.

Стало відомо, чи тестуватимуть українців за прикладом СловаччиниМасове тестування швидкими тестами, яке проводять в Словаччині, в Україні можуть провести в червоних зонах.

Згідно з рішенням Словаччини, з 9 листопада о 09:00 буде тимчасово закритим пункт пропуску «Велке Слеменце», з українського боку – «Малі Селменці». Також тимчасово припиняється оформлення пішоходів у пункті пропуску «Убля», з українського боку – «Малий Березний».

У пункті пропуску «Вишнє Німецьке», з української сторони - Ужгород, жителів Словаччини будуть пропускати з 08:00 до 20:00.

В ДПСУ відзначили, що всі в'їжджаючі до Словаччини зобов'язані пройти тест на коронавірус і надалі самоізоляцію, під час якої на п'ятий день повинні зробити тест RT PCR.

Від проходження тесту звільняються тільки ті, хто прямує до Словаччини транзитом. Вантажний автотранспорт буде пропускатися без обмежень.

Нагадаємо, в Словаччині провели масове тестування на коронавірус дорослого населення. Цими вихідними заплановано другий раунд тестування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: