В Єревані поліція знову почала затримувати активістів

Читать на русском
У середу, 11 листопада, в центрі Єревана триває акція протесту опозиції, представники якої виступають проти угоди щодо Нагірного Карабаху.

У середу, 11 листопада, в центрі Єревана триває акція протесту опозиції, представники якої виступають проти угоди щодо Нагірного Карабаху.

Про це повідомляє місцеве видання Супутник.Арменія.

За інформацією ЗМІ, мітинг мав відбутися о 13:00, але на площі вже декілька годин тому побудували поліцейський кордон, перешкоджаючи активістам пройти на площу Свободи. Тих, кому вже вдалося пройти за кордон, затримують.

За даними видання, були затримані представники декількох опозиційних партій. Зокрема, лідер партії «Процвітаюча Вірменія» Гагік Царукяна.

Вірменія vs Азербайджан: місяць протистояння в Нагірному КарабасіАзербайджанські війська просунулися до міста Шуша за 14 км від столиці Нагірного Карабаху Степанакерта.

«Замість того, щоб подолати страх, комплекс неповноцінності, влада в черговий раз йде на затримання Царукяна. Вона так і не усвідомила, що не зможе затримати чи заарештувати три мільйони осіб. Всі добре розуміють, що після підписання цього документа він намагається перевалити відповідальність на інших», - заявила його прессекретар Івета Тоноян.

За її словами, керівництво Вірменії пішло по шляху політичних репресій.

Серед затриманих представники Республіканської партії Едуард Шармазанов, Ваграм Багдасарян, Вардан Айвазян, Гегам Петросян, Айк Мамиджанян, Карині Ачемян, Гегам Петросян, представники партії Батьківщина Арсен Бабаян, Вардан Восканян.

Нагадаємо, президент Азербайджану Ільхам Алієв і прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян за посередництва президента РФ Володимира Путіна підписали заяву про припинення війни в Нагірному Карабасі.

За його умовами контролювати дотримання режиму тиші в регіоні будуть турецькі та російські миротворці.

Також відзначимо, увечері 10 листопада в вірменській столиці почалися масштабні акції протесту після оприлюднення інформації про закінчення війни в Нагірному Карабасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: